Twee bijzondere routes, met Mickey en Peter

De Zevenheuvelenloop wordt wel de mooiste loop van Nederland genoemd. Het is een bijzonder, maar ook pittig parcours. Vandaag heeft Mickey de 15 kilometer gelopen met haar team. De eindtijd van Mickey over deze zeven heuvels was een mooie 1:39:47. Gefeliciteerd!

De marathon van De Ronde Venen is bekend om zijn mooie en deels onverharde parcours door weilanden, koeienstallen en het natuurgebied Botshol. Gezien de regen van de afgelopen dagen, betekende dit waarschijnlijk wel natte (en koude) voeten. Maar Peter liep er vandaag zijn derde marathon van dit jaar in een voor hem heel gemiddelde tijd van 4:36:28. Zeker niet slecht voor zo’n parcours. Dus Peter ook gefeliciteerd!

En dat allemaal terwijl Jan, Jos en Marjan genieten van heel ander weer in de Spaanse bergen.