De Gouden Schoen 2021

Het jaar start bij Lekker Hollen! altijd met een nieuwjaarsloop, waarna we samen een versnapering nemen met alles wat erbij hoort: champagne, wijn, bier, oliebollen en appelflappen. En tussendoor houden we nog even ‘jaarvergadering’, nemen de financiën door én … reiken we de Gouden Schoen uit. Deze wisseltrofee wordt door de winnaar van vorig jaar uitgereikt aan iemand die een aanmoediging verdient, een prestatie verricht heeft of iets bijzonders voor de club heeft gedaan. De redenen kunnen heel verschillend zijn.

Dit jaar was er geen nieuwjaarsloop, geen jaarvergadering met oliebollen, maar wél een uitreiking van de Gouden Schoen! In een digitale meeting mocht Colinda de prijs doorgeven en viel de eer te beurt aan Hans.

De schoen staat inmiddels te pronken op de kast. Ondergetekende bedankt de club voor deze eer, zal ervan genieten en ondertussen een jaartje nadenken over de volgende winnaar.

3 thoughts on “De Gouden Schoen 2021

  1. Hans, hij is je gegund. Als doorzetter van het jaar heb je blessureleed omgezet in nieuwe doelen. Dat is pas positief omdenken. Daarbij help je ons herinneren wie er jarig is en heb je de website opgezet. Kortom alle reden om voor een jaar trotse bezitter te zijn van de goude schoen👏

    • Hans,
      De Gouden Schoen is je gegund ,door de balk die je op je teen kreeg ,de voet wrat en de achillespees waar je last van had.
      Je kwam alles te boven

  2. En nog even aangescherpt, je fantastische “razende reporter” skills dat is wel een kast vol gouden schoenen waard. Hans geniet van de trofee en ik kijk uit naar je mooie verslagleggingen.
    En veel succes met de ophande zijn de marathon, je weet : “gewoon de ene voet voor de ander zetten”
    Hartelijke groet,
    Gerda

Comments are closed.