Lekker Hollen! loop door (2)

Het is alweer even geleden dat het laatste bericht werd geplaatst. Op 20 oktober om precies te zijn. We zijn nu 4 maanden verder en er is veel, maar toch ook weer weinig veranderd. De corona pandemie speelt ons nog steeds parten, maar we zijn bezig met de eindsprint. De finish komt in zicht. Wat niet is veranderd, is dat wij nog steeds lopen. Elke dinsdagavond gaan we in duo’s op pad (de leden kiezen zelf een maatje van ongeveer gelijk niveau). Iets vroeger op de avond, om op tijd thuis te kunnen zijn. Maar mét een opdracht: inlopen, warming-up, extra oefeningen, looptraining, de intervaltraining van zo’n 8 à 9 kilometer en cooling down. De duo’s starten op verschillende plaatsen en verschillende tijden, maar gedurende de avond komen we elkaar altijd weer ergens tegen onderweg. Leuker kunnen we het niet maken!

Met dank aan Brenda, die niet van opgeven houdt en elke week weer een nieuw programma maakt met oefeningen en routes. Zo houden we elkaar gemotiveerd om toch op dinsdagavond in beweging te komen.

2 thoughts on “Lekker Hollen! loop door (2)

  1. En zo is het!
    Elke week weer zien dat je op tijd thuis bent, omdat er ook nog gelopen moet worden. Petje af voor de organisatie.
    Bij ons geen corona kilo’s

  2. Apart van elkaar maar toch samen werken aan de conditie. Dank aan iedereen om door te zetten. Brenda super dat je elke week drie schema’s en route ’s voor ons voorbereid. Dank je wel 😃

Comments are closed.