Nog een marathon voor Pieter

Op zondag 20 november werd De Ronde Venen marathon georganiseerd. En Pieter was daarbij om zijn 3e marathon te lopen. Het weer was lekker fris en ’s ochtends nog grotendeels droog. Ideaal dus voor de lange-afstandlopers. Pieter heeft de laatste maanden veel – heel veel – en intensief getraind, is een paar kilo lichter en loopt als de brandweer. Deze marathon is ook nog eens een plezier om te lopen. Deels onverhard, door weilanden en boerenschuren is het een prachtig parcours.

En het ging Pieter goed af. De heel dikke PR van 3 uur 37 was zelfs voor hem zelf onverwacht snel. En een 68e plaats van de 222 mannelijke deelnemers is natuurlijk ook om trots op te zijn. Ook je clubgenoten zijn trots op je Pieter! Dus de bloemen zijn welverdiend!

3 thoughts on “Nog een marathon voor Pieter

Comments are closed.