Er is weer veel gelopen deze zomer

Er worden veel heel wat wedstrijden georganiseerd en leden van Lekker Hollen! zijn daar ook regelmatig bij.

Pieter en Marco liepen de halve marathon in Nieuwkoop. Pieter was na zijn twee marathons van dit jaar, nog steeds goed op dreef en liep deze halve in 1:50. Ook Marco liep een stevig tempo en eindigde in 1:57. Beide mannen waren er erg blij mee.

Een week later was er de Oranjeloop in Ter Aar. Hier waren Brenda, Colinda, Marco en Pieter van de partij. Dit was een mooi loopje op een stralende dag. Wel warm om te lopen, maar ook altijd met een warm thuispubliek. Opvallend: Marco en Pieter lopen hier voor het eerst in het clubshirt van IJsclub Ter Aar!

En Colinda ging door … op 17 september liep zij mee in de Dam tot Dam by night. Een bijzondere ervaring door Amsterdam. Op de 8 kilometer hield Colinda toch 2/3 van de vrouwelijke deelnemers achter zich. Proficiat!

En dan tenslotte de Zevenloop waarin Jos, Marjan, Jan, Colinda, Brenda en Pieter hebben deelgenomen. Weer een leuke lokale loop met best wel mooi weer.