Lekker Hollen! ’thuiswedstrijd’ in Leimuiden

Met een stralend zonnetje werden de zondagochtendlopers opgewacht door Jos en Marjan voor een ’thuisloopje’ in Leimuiden. Brenda, Gerda R, Colinda, Marco, Jos en Hans waagden een rondje Bilderdam (10 km), terwijl Marjan en Annemarie 6 km liepen om daarna thuis de arriverende deelnemers weer op te vangen. En omdat het toch mooi weer was, werd er stevig doorgelopen, want des te eerder viel er te genieten van Marjans zelfgebakken appel-kaneelcake.

Tijdwaarneming klaar? En starten maar!

Na de appelcake was er nog een momentje om de Lekker Hollen! ‘Thuiswedstrijd’ bokaal te overhandigen. Vorig jaar heeft Colinda deze bij de Lekker Hollen! coronathon aan Marco overhandigd. Hij mocht hem nu doorgeven en koos voor … ? Dat is te zien in deze presentatie waarin Marco alle foto’s van deze ochtend mooi heeft gebundeld. Maar de prijs werd met applaus en welverdiend in ontvangst genomen.

NB Zie hier Marco’s Relive opname.