Pieter 50 jaar!

Pieter had geen zin om lang te blijven liggen en was wel in voor een frisse ochtendloop. Hij was dus op tijd weg. Jammer dat zijn clubgenoten om 9:00 uur – te laat dus – voor de deur stonden om hem te onthalen, toe te zingen, te trakteren op een lekkere warming-up en een gezellig rondje hollen. Brenda, Gerda, Peter en Hans zijn dus maar in de auto gesprongen om te kijken of er ergens in het weiland een oranje shirt te spotten viel. En ja hoor, in Aarlanderveen konden zij hem tegemoet lopen. Na het toezingen en een paar kilometer meelopen, hebben zij Pieter weer ‘losgelaten’ zodat ieder het eigen rondje kon afmaken. Terug bij Pieter thuis aangekomen was de feestboog opgericht, konden we een klein presentje van de vereniging overhandigen en nog een fotootje maken.

Pieter, van harte gefeliciteerd en blijf nog vele jaren lekker hollen – natuurlijk bij Lekker Hollen!