De 20 van Alphen

Het is al een beetje traditie. Bij de 20 van Alphen is er steevast een afvaardiging van Lekker Hollen! bij. Dit jaar waren het acht kanjers die de kou trotseerden om een gezellige ronde door de vertrouwde omgeving te lopen (Gerda Roest staat niet op de foto).

De voorspellingen waren: nat en koud, maar dat is gelukkig erg meegevallen. Het werd droog en hooguit een beetje fris. Voor Peter en Pieter was het zelfs ‘kortebroekenloopweer’.

Gerda liep vandaag de 10 km en voltooide die in 1u13, chapeau! De andere zeven deden de 20 km. Het meest spannend was dat voor Colinda. Zij heeft lang getraind om die 20 te kunnen volhouden en vandaag moest dat gebeuren. Dat is gelukt, en wel in 2u25. Gefeliciteerd Colinda! Brenda liep exact 2u00 en finishte kort achter Peter en Julia die beide in 1u58 binnenkwamen. Nico liep 1u51 en moest net Andy voor laten die weer als vanouds liep in 1u49. En dan Pieter die tegenwoordig bij Lekker Hollen! op eenzame hoogt loopt. Hij kwam al op 1u37 binnen! Fantastisch Pieter!

Onthaal voor Gerda bij de finish.