De halve van Marjan, Jos en Brenda

Zondag 31 oktober gaat het gebeuren, de halve marathon.

Brenda, Jos en Marjan hebben hiervoor getraind en gaan om 9 uur van start vanuit de stal van boerderij Kea bij de Tolbrug in Leimuiden. De warming up doen we binnen in de stal want het is toch nog wel fris buiten. Precies om 9 uur gaan we van start richting Rijnsaterwoude. Na een rustige inloop tot de R.K. kerk gaat Brenda in haar eigen tempo verder. Andy is er op de fiets bij en maakt vast wat foto’s voor de Lekker Hollen site.

Wij, Jos en Marjan zien Brenda een steeds kleiner oranje stipje worden, de gang zit er goed in bij haar. Op de ventweg langs de N207 staat Peter met de auto ons op te wachten en moedigt ons goed aan. Tot aan de Langeraarseweg is het nog even tegenwind, maar hierna wordt het beter. In het tunneltje bij het Suikerpotje staat Marco ons op te wachten nadat hij eerst Brenda heeft opgehaald en met haar een stuk is meegelopen. Hij blijft bij ons lopen en door zijn gezellige babbel gaan de kilometers als vanzelf onder onze voeten door. Bij de ijsbaan neemt hij de kortste weg naar de Kattenbrug om Brenda weer op te wachten. Brenda heeft zo’n goed tempo dat Marco achter haar aan moet sprinten om haar in te halen. Pieter heeft ondertussen zijn schaatsen verruild voor loopschoenen en krijgt een berichtje dat wij al bij de Drecht zijn. Dus via de Geerweg en de Generaal van Merleweg rent hij naar Vriezekoop, Daar ziet hij 2 oranje stipjes, dus ook Pieter moet sprinten; alleen zijn het de verkeerde stipjes en haalt hij Brenda en Marco in!

Brenda finisht in 2 uur en 15 minuten. Een top tijd waarmee Brenda zeer tevreden is.

Marco en Pieter komen ons ophalen op nog 1 kilometer te gaan. Jos loopt met Marco op, weet nog te versnellen en sprint naar de finish in de tijd van 2 uur en 35 minuten. Marjan loopt samen met Pieter, doet ook haar best voor een sprintje, maar dat lukt niet echt meer en komt een paar minuten na Jos binnen. Bij de finish staan familie en vrienden ons op te wachten en krijgen wij een mooie medaille omgehangen. In de stal van Marian en Anton Kea staat de koffie klaar en kunnen we nog even napraten. Al met al een geslaagde ochtend.

2 thoughts on “De halve van Marjan, Jos en Brenda

  1. Het was weer een echt hartloop feestje πŸ₯³ respect dat jullie dit doen. Ik heb er van genoten, ben benieuwd wie de volgende is die zich zelf een doel durft te stellen waar we allemaal van mogen genietenπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ’ͺ🏽

  2. Wat een mooie prestatie, petje af en een diepe buiging. Mooi om elkaar zo te stimuleren en motiveren.

Comments are closed.